Drone & 6 maanden Veronica Magazine

Air Raiders Focus Drone

Veronica MagazineHeb jij altijd al je eigen drone willen hebben? Voor slechts € 60,- krijg je deze Focus Drone van Air Raiders én een halfjaar abonnement op Veronica Magazine. Mocht je nou geen interesse hebben in een abonnement op Veronica Magazine, dan kun je de drone natuurlijk ook los kopen. Bij Paradigit koop je de Focus Drone al voor slechts € 49,-

Als je dan voor de combinatie met een half jaar Veronica Magazine kiest, ben je € 11,- extra kwijt. Normaal gesproken betaal je € 43,98 voor een halfjaar abonnement, dat is dus een korting van bijna 33 euro!

Bestel snel, want de actie loopt nog tot 31 decemeber 2015 of zolang de voorraad strekt!

Speelgoed van het jaar 2015

De Focus Drone is speelgoed van het jaar 2015 geworden! In de leeftijdscategorie 12+ versloeg deze drone 4 bordspellen waaronder de Waterloo versie van het alom bekende strategische spel Stratego.

Over de Focus Drone van Air Raiders

Focus Drone2 Met de Focus drone van AirRaiders kun je vliegen én tegelijkertijd foto’s en video’s maken! De drone heeft een ingebouwde gyroscoop, waardoor hij stil kan blijven hangen en je scherpe foto’s en video’s kunt maken. Daarnaast beschikt de drone over extra functies, waarmee je bijvoorbeeld loopings kunt maken. Ook heeft de Focus drone een unieke ‘auto return’ knop; met één druk op de knop kun je de drone automatisch laten terugkeren.

Focus Drone1 De Focus drone heeft een headless-functie, zes kanalen voor het vliegen naar alle richtingen en drie verschillende speed-levels. Hierdoor is de drone geschikt voor zowel beginnende als meer ervaren vliegers. Door de 2.4 Ghz verbinding is het tevens mogelijk om met tien personen tegelijk te vliegen zonder storingen!

De drone is eenvoudig op te laden via de meegeleverde USB-kabel. De oplaadtijd bedraagt 40 minuten en de vliegtijd ongeveer 15 minuten.

Reacties

reacties