Goed(koper)e voornemens!

Het nieuw jaar is weer aangebroken. Tijd om te bedenken wat je goede voornemens zijn. Net als met alle andere dingen kosten veel goede voornemens geld, of je nou wilt gaan sporten, gezonder wilt eten of overstappen van de gewone sigaret naar een e-smoker… het kan altijd goedkoper. Om je te helpen bij die goede voornemens hebben we de beste aanbiedingen voor je op een rij gezet.

Sporten

December is de maand van het jaar waarin je het meeste eet, van chocolade en pepernoten met sinterklaas, naar uitgebreid gourmetten met kerst en lekkere vette oliebollen tijdens de jaarwisseling! Die overtollige kilo’s moeten er weer af, en het liefst voordat je weer in je bikini op het strand ligt.

Gezond(er) eten en afvallen

Had je vorig jaar ook het goede voornemen om af te vallen, maar kon je niet de motivatie vinden om iedere week in de sportschool te staat? Geen paniek, er zijn genoeg andere manieren om af te vallen. Van een persoonlijk dieet tot extra vitaminen.

Stoppen met roken of e-Smoking

Dit is misschien wel het meeste gehoorde goede voornemen “ik ga stoppen met roken”. Is het je vorig jaar nou niet gelukt om te stoppen met roken? Probeer dan eerst eens over te stappen naar een electronische sigaret.

Reacties

reacties