ZorgAlert 2018!

Ieder jaar kun je overstappen naar een andere zorgverzekeraar. Dit kun je om verschillende redenen doen. Zo veranderen er ieder jaar regelingen in de zorg, de voorwaarden van verzekeraars worden aangepast, de dekkingen veranderen, de premie stijgt of daalt juist. De reden om over te stappen is voor iedereen anders omdat iedereen verschillende zorgbehoeftes heeft.

Omdat het voor jou bijna onmogelijk is om alle ontwikkelingen in de zorg en de daarbij behorende premies en voorwaarden ieder jaar op te zoeken, naast elkaar te leggen en te vergelijken, kun je eenvoudig via de zorgverzekering vergelijker zien welke verzekering het beste bij jou past.

Om ook op de hoogte te blijven van de nieuwe premies en op tijd te kunnen beginnen met de vergelijking, kun je je aanmelden voor onze ZorgAlert. Je krijgt dan ieder jaar eind november, zodra alle premies bekend zijn, een email van ons zodat je meteen kunt beginnen met vergelijken.

Vul onderstaand formulier in om de ZorgAlert te ontvangen.*

* Je emailadres wordt alleen gebruikt voor de ZorgAlert! Deze alert wordt 2 maal per jaar verstuurd, de eerste ontvang je halverwege november en de tweede eind december.